Blanco mosogató

A BLANCO név egyenlő az extra minőségű komplett mosogatóközpontokkal. A BLANCO választékában ötletgazdag mosogatók, hozzáillő csaptelepek és intelligens hulladékosztályozó és tárolórendszerek egyaránt megtalálhatók.

Tovább az akciós termékekhez!

Blanco mosogatótál

Rozsdamentes acél Blanco mosogató

A rozsdamentes acél a konyha egyik legkedveltebb anyaga.
Kedvező tulajdonságai: időtálló, rozsdamentes, hőálló, élelmiszerálló, higiénikus, folt- és saválló, fényálló, ápolása könnyű.
A Blanco kizárólag a legkitűnőbb nemesacélt alkalmazza a rozsdamentes acél mosogatótálak gyártásához.
Blanco nemesacél mosogató (tovább) »

Silgranit Blanco mosogató

"Blanco silgranit mosogatótál"A Blanco Silgranit mosogató legfontosabb alapanyaga a gránitőrlemény. A gánithoz társított anyagoknak köszönhetően számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik az anyag. A kőszerű felület tapintása selymes, kiválóan ellenáll a karcolásnak, a magas hőnek (280°C), az élelmiszerek, savak és a fény károsító hatásának és a törésnek.
Blanco gránit mosogató (tovább) »

 

Kerámia Blanco mosogató

"Blanco kerámia mosogató"A Blanco kerámia mosogatóközpontjai jól bevált alapanyagokból készülnek. A kerámia mosogatótálak tapintása kellemes, látványuk is szép a lágy formáknak, finom színeknek köszönhetően.
Blanco kerámia mosogató (tovább) »

 

Aláépíthető Blanco mosogató

"Blanco aláépíthető mosogató"Igazán különleges látványt nyújtanak a Blanco munkalap alá építhető mosogatói.
Az aláépíthető mosogatók között találunk hagyományos formavilágú modelleket éppúgy, mint erőteljesen dizájnorientált kialakításúakat. A Blanco mindhárom anyagból (rozsdamentes acél, Silgranit, kerámia) készít aláépíthető mosogatókat.
Blanco aláépíthető mosogató (tovább) »

 

Munkalapszintbe épített Blanco mosogató

"Blanco munkalapszintbe építhető mosogató"A munkalapszintbe épített mosogatótálak praktikuma, hogy az ételek hozzávalóit közvetlenül a munkalapon lehet elkészíteni, mert azt egyetlen mozdulattal tisztára lehet törölni. A használati előny kézenfekvő: a munkafelület egyetlen mozdulattal megtisztítható, még a folyadékokat is simán bele lehet terelni a mosogatómedencébe.
Blanco munkalapszintbe épített mosogató (tovább) »

 

Blanco konyhai csaptelep

"Blanco csaptelep"A csaptelep és a mosogató tökéletes összhangja sem lehet másodlagos szempont a konyha berendezésénél. Ebben rejlik a Blanco csaptelepek különlegessége. Megjelenésükkel, színükkel és formavilágukkal pontosan a mosogatótálhoz illenek.
Blanco konyhai csaptelep (tovább) »