Catler konyhagép 2017-03-28T17:42:08+00:00

Catler konyhagép

Catler videók megtekintéséhez kattintson ide!

Catler konyhagépek

A Catler konyhai gépeket kiváló minőség, minden apró részletre kiterjedő tökéletes kidolgozás, funkcionalitás, stílusos dizájn és modern technológia jellemzi. A választékban kapható kávéautomata, tejhabosító, kávédaráló, kontaktgrill, gyümölcsfacsaró, mixer, őrlőgép, daráló, kenyérpirító, vízforraló, fritőz, konyhai mérleg.

A termékekről bővebb tájékoztatást munkatársainktól kérhet.

Catler citrusprés

CP_8010_1Elegáns, ugyanakkor masszív kialakítás és egyedülállóan könnyű kezelhetőség – ezek a Catler CP 8010 citrusprés legfőbb jellemzői. A kettős biztonsági kapcsolórendszer üzemeltetés közben is tökéletes biztonságot nyújt – a nem megfelelően összeállított készüléket egyszerűen nem lehet bekapcsolni.

Friss gyümölcslé citrusfélékből – gyorsan és egyszerűen

A 110 W teljesítményű motornak köszönhetően elképesztően halk és gyors működést tapasztalhatunk citrusfélék feldolgozásakor. Akár lime-ot, citromot, mandarint, narancsot vagy grapefruitot szeretnénk feldolgozni, a speciális préskar és a facsaró kúp által maximális gyümölcslé mennyiséget nyerhetünk ki – a gyümölcs nagyságától függetlenül.

Kétféle nemesacél szűrő különböző sűrűségű gyümölcslé facsarásához

A CATLER citrusprés ideális eszköz minőségi gyümölcsitalok elkészítésére – akár pépesebb, sűrűbb lével, vagy anélkül. A kétféle acélszűrőnek köszönhetően a gyümölcslé pépességét a gyümölcsital készítése előtt beállíthatjuk.

Praktikus csepegésgátló

A lé kifolyó egyszerűen, egy mozdulattal elzárható, így a nem kívánt lé csöpögés meggátolható. A kifolyó nyitásához egyszerűen csak nyomjuk le azt.

Catler eszpresszó automata

A Catler automata kávéfőző készülékével igazán egyszerű elkészíteni egy finom otthoni eszpresszót. A Thermoblock vízmelegítő rendszer és a 15 báros nyomás kombinációja a garancia arra, hogy mindig tökéletes aromájú kávét főzzön optimális hőmérséklet mellett. Atraktív dizájn és egyszerű kezelhetőség – ez az, ami miatt biztosan beleszeret a kávékészítésbe.

Modellek:
ES 8012 Catler Eszpresszó kávéautomata kávédarálóval
ES 8010 Catler kávéfőző

 

 

 

Catler automata kávédaráló

A tökéletes kávé elkészítéséhez pontos mennyiségű frissen darált kávéra van szükség.

A Catler kúp alakú daráló olyan intelligens adagolási technológiát használ, amely a beállítások minden megváltoztatásakor automatikusan beállítja a darált kávé adagolását. French pressben vagy kávéfőzőben készített kávé főzéséhez válassza a „cups“ (csészék), presszógépes kávéfőzés esetén pedig a „shots“ (adagok) opciót. A kúp alakú daráló lassabban forog, ami csökkenti a kávészemek közötti hőátvitelt, ezzel is biztosítva a kávé tökéletes ízét.

A lefőzni kívánt kávé állandó pontos adagolásának beállításához helyesen beállított darálási finomságra és darálási időtartamra van szükség. Ez olyan intelligens adagolással érhető el, amely a kiválasztott darálási finomságnak megfelelően automatikusan beállítja a kávéadagot.

A különböző kávéfőzési technikák a tökéletes aroma és íz eléréséhez különböző darálási finomság beállítását igénylik. A Catler kávédaráló 25 különböző darálási finomság-fokozat beállítását teszi lehetővé, amelyek közül egyszerű kiválasztani a készíteni kívánt kávé szempontjából legjobb beállítást.

A Catler kávédaráló csomagolása 2 szűrőtartó toldalékot és praktikus darált kávé tartályt is tartalmaz. A toldalékoknak köszönhetően a szűrő megfogása nélkül is kényelmesen kezelhető a daráló, és az egyedi záras tartály darált kávé tárolására használható.

A 450 grammos kávészem tartály olyan egyedi zárral rendelkezik, amelynek köszönhetően a tartály könnyen és kényelmesen kivehető, illetve szállítható. Ezen kívül a légmentesen záródó fedél garantálja a kávészemek maximális frissességét.

CG 8010 Catler kávédaráló

Catler automata tejhabosító

A Catler tejhabosító kannában található folyadékot indukciós technológia melegíti. Az indukciós technológia alkalmazásának köszönhetően a meleg egyenletesen és gyorsan oszlik el a kannában. Ezáltal nem csak az ital készítése gyorsabb, hanem lerövidül a készülék használati ideje is, ami energia-megtakarításhoz vezet.

A multifunkciós tekerőgomb a készülék vezérlésére és a hőmérséklet beállítására szolgál. A tekerőgomb egyszerű benyomásával ki-/bekapcsolható az ital melegítése. A tekerőgomb elforgatásával beállítható a készülő ital kívánt hőmérséklete. A hőmérséklet beállítására 40-80°C tartományban nyílik mód.
A „COLD STIR“ opció folyadékmelegítés nélküli italkészítést tesz lehetővé. Ez a funkció ideális frissítő hideg italok készítéséhez, vagy az összetevők feloldásához.

A Catler automata tejhabosító készülék csomagolása két habosító toldalékot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az Ön által kiválasztott ital kényelmes és gyors elkészítését. A „Cappuccino“ habosító toldalék sűrű, krémszerű hab készítésére alkalmas, pl. cappuccinohoz, míg a „Latte“ habosító toldalékkal lágy, könnyű tejhab készíthető pl. lattéhoz.
Ezenkívül a Catler tejhabosító hátsó részében praktikus toldaléktartó található.

A rozsdamentes acél kanna fedelében beépített, kivehető, praktikus mérőke található, amelynek segítségével lemérheti és adagolhatja az ital hozzávalóit.

MF 8010 Catler automata tejhabosító

Catler kontaktgrill

A Catler kontakt grillel mindig ízletes falatokat készíthet a könnyű reggelitől kezdve a stílusos vacsoráig. A grill lapok minőségi tapadásmentes és karcmentes felületének köszönhetően minimális zsiradékot kell használnia, így az egészséges életmód híveinek is kedvelt ételkészítési módjává válhat a grillezés.

Modellek:

GR 8010 Catler kontakt grill
GR 8011 Catler kontakt grill
GR 4010 Catler kontakt grill

Tovább a videókhoz

 

 

Catler gyümölcsfacsaró, citrusprés

A legtökéletesebb és legfrissebb gyümölcs- vagy zöldséglé elkészítése a Catler gyümölcsfacsaróval csak pár másodpercig tart. Jellemzői: ellenálló és tartós dizájn, biztonságos használat, könnyű tisztítás.

Modellek:
JE 8010 Catler gyümölcsfacsaró
JE 8011 Catler gyümölcsfacsaró
JE 4011 Catler gyümölcsfacsaró
JE 4010 Catler gyümölcsfacsaró (a fotón)
CP 8010 Catler citrusprés

Tovább a videókhoz

 

 

Catler asztali mixer

A Catler BL 8010 asztali mixer minden alapanyagot tökéletesen és egyenletesen összekever.
A titok a szabadalmaztatott egyedi KINETIX™ késrendszerben rejlik. A nagyon széles kések alkalmazkodnak a keverőedény aljához, így keverés közben elősegítik az alapanyagok folyamatos körkörös mozgását. Így az edény alján nem képződik ún. holt tér, mint a többi asztali mixernél.

A jégaprítás szinte természetes, mivel ez a mixer pár másodperc alatt képes a jégből jégkását készíteni. Minden kedvenc finomság akkor tökéletes, ha az állaga is megfelelő, ezért a Catler mixer 1100 W teljesítményű motorral, 5 sebesség-fokozattal, “Pulse” nyomógombbal és 2 előre programozott funkcióval van ellátva: „Smoothie“ gyümölcskoktélok készítésére és az „Ice Crush“ jégaprításhoz.

Ha az 5 sebességfokozatból választott, a világító LCD-kijelző jelzi az eltelt aprítási időt, vagy jelzi az aprítás végéig fennmaradt időt abban az esetben, ha az előre programozott
„Smoothie“ vagy „Ice Crush” programot választja.

1,5 literes üvegedény karcmentes és hőálló minőségi bórszilikát anyagból készült.

Az aprító egységet a Catler úgy alakította ki, hogy a kést könnyen el lehessen távolítani a keverőedénytől. Ezután pedig az egyes alkatrészeket (kés, edény, tető) mosogatógépben tisztíthatja.

Catler BL 8010 asztali mixer

Catler professzionális mixer

A Catler KM 8010 professzionális mixer számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen a bolygó rendszerű keverés, mellyel a keverés, habverés és dagasztás alapos és egyenletes.
A készülék feje biztosítja a keverőfeltét körkörös forgását a keverőedény belső falán, miközben a keverőfeltét ellentétes irányban forog a saját tengelye körül. Ezzel biztosítja az alapos és egyenletes keverést, habverést és dagasztást.

A Catler mixer 6 sebességfokozattal rendelkezik a különböző hozzávalók összedolgozása érdekében. Az elektromos sebességszabályozó biztosítja a motor állandó fordulatszámát a feldolgozandó hozzávalók mennyiségére való tekintet nélkül.

A keverőlapát, a habverőlapát és a dagasztókar játszva megbírkózik a különböző teendőkkel az alapanyagok összekeverésétől (mint a piskótatészta elkészítése) – a kenyértészta dagasztásán keresztül – a tojásfehérje felveréséig.

KM 8010 Catler professzionális robotgép

Catler húsdaráló

Nyers és főtt húsok darálásához, hústöltelékek és fasírozott húsok készítéséhez, egyéb ételek elkészítéséhez.

A Catler húsdaráló modern formatervezésének és a működtető kapcsolók ergonomikus elhelyezésének köszönhetően a készülékek egyszerűen és kényelmesen kezelhető. Az ON/OFF kapcsolóval a darálót azonnal a legmagasabb fordulatszámra kapcsolja be. A ON/OFF kapcsoló ismételt megnyomásával a fordulatszám lecsökken.
Világítós kapcsolók: az aktuális fordulatszámot a kapcsoló háttérvilágításának a színe jelzi.
Amennyiben a húsdarab elakad a húsdarálóban, akkor a REVERSE gomb megnyomásával megváltoztatja a motor forgásirányát és a készülék kitolja a húsdarabot.

A Catler húsdaráló alaptartozéka a széles adagoló tálca, amelyen kényelmesen lehet tárolni nagyobb mennyiségű húst, valamint a darálandó egyéb alapanyagokat. Az adagoló tálca felszerelésével biztosíthatja, hogy a húsdarabok nem esnek le.

A Catler húsdarálóhoz három különböző vágótárcsa tartozik. A vágótárcsa megfelelő megválasztásával különböző finomságú és struktúrájú darált húst állíthat elő. A vágótárcsa megválasztása a kívánt darálási finomságtól függ.

MG 4010 Catler húsdaráló

Catler só és bors őrlő

A Catler SM 2010 só és bors őrlők az őrlés finomságának beállítására szolgáló karikával rendelkeznek. A beállító karika az őrlő alján található. Durvaszemű őrléshez az óramutató járásával ellenkező irányba, finomabb szemű őrléshez pedig az óramutatók járásával megegyező irányba forgassa.

A kezelőgomb megnyomásával egyidejűleg kigyullad az őrlő alján található kontrollámpa, amely megvilágítja a területet ahova a fűszert őröljük.

• Könnyű kezelhetőség, gombnyomásra
• Kerámia őrlőkövek
• Állítható finomságú őrlés
• Könnyen utántölthető
• Átlátszó só és bors tartály
• Megvilágítja a területet ahova a fűszert őröljük
• Rozsdamentes acélból készült
• Táp: 4 x AA ceruzaelemmel (nem képezi a csomagolás részét)

Catler kenyérpirító

Az enyhén megpirult kenyérszeleteket fogyaszthatja vajas-lekváros változatban, a közepesen átsültet ínyenc pástétom mellé, az erősebben átsült kenyeret fogyassza tatár bifsztekhez.

A Catler kenyérpirítók minden hétköznap reggelt különleges élménnyé varázsolnak.

Modellek:
TS 8011 Catler kenyérpirító
TS 8010 Catler kenyérpirító (a képen)
TS 4011 Catler kenyérpirító
TS 4010 Catler kenyérpirító

Catler vízforraló

A kávé – a víz és a tea után – a legközkedveltebb ital a világon, de hogyan készítsük el helyesen?
A kávéaroma kivonásához a legoptimálisabb hőmérséklet a forráspont alatt van, 95 °C-on.
A Catler vízforralók tökéletes megoldást kínálnak erre.

A zöld teára a lágy, friss íz a jellemző. A zöld teát hűvösebb, kb. 80 °C-os vízzel kell leönteni. A teafüvet nagyjából 2 percig hagyjuk ázni.
A fehér teára az enyhébb és édesebb ízvilág jellemző, mint a zöld teára.
Forrázza kb. 85 °C-os vízzel. A teát hozzávetőlegesen 2-3 percig áztassa.
Az Oolong tea a zöld és a fekete tea között helyezkedik el, az oxidáció fokától függően átmenetet képez a zöld és a fekete tea közt. Kb. 90 °C-os vízzel forrázzuk le. A teafüvet nagyon rövid ideig, kb. 1 percig hagyjuk ázni.
A fekete teának teltebb az íze, erősebb az illata, több koffeint tartalmaz, mint a többi, kevésbé oxidált tea. Forrázzuk kb. 100 °C-os vízzel és hagyjuk állni 3–5 percig.
Angliában a fekete teát hagyományosan tejjel kínálják.
A gyógyteákat és gyümölcsteákat kb. 90 –100 °C-os vízzel forrázzuk le, nagyjából 10 percig hagyjuk állni.

Modellek:
KE 4011 Catler vízforraló (képen)
KE 8010 Catler vízforraló
KE 4010 Catler vízforraló

Catler automata teafőző

A Catler TM 8010 automata teafőző kanna 5 programmal rendelkezik a zöld, fekete, fehér, gyógynövény vagy oolong típusú teák készítéséhez. A teafőzet erősségének szabályozását további 3 program teszi lehetővé. Az egyes programok beállíthatók, és egyedi teafőző program beprogramozására is lehetőség nyílik. A kanna nem csak a kedvenc teája elkészítéséhez használható, hanem ezzel egyidejűleg kívánt hőfokú víz melegítésére is alkalmas.

A rozsdamentes szűrő egyedülálló formai kialakítása lehetővé teszi, hogy a vízbe merítését követően a víz szabadon áramolhasson a tealevelek körül, kinyitva ezzel azokat, és biztosítva a kiválasztott tea megfelelő színét és ízét.

A Catler TM 8010 automata teafőző kanna praktikus KEEP WARM funkcióval rendelkezik, amely segít megőrizni a meleg víz és a teafőzet kívánt hőmérsékletét. Elég megnyomni a KEEP WARM gombot, és a kanna 60 percig megőrzi a kiválasztott hőmérsékletet.

A nagyméretű, világító kijelző az előre beállított / beprogramozott hőmérsékletet, és a teafű áztatásának időtartamát mutatja.

Az egyedülálló „AUTO START” funkció révén a kanna az előre beállított időpontban kapcsol be. A gomb egyszerű lenyomásával belép az automata bekapcsolás üzemmódba, majd a kijelző oldalán található gombok segítségével beállíthatja, mikor kapcsoljon be a kanna.

TM 8010 Catler Automata teafőző kanna

Catler fritőz

A Catler DF 4010 fritőz esetében, a készülék és az alkatrészek anyaga is nemesacél és nagy ellenállású műanyag felhasználásával készült. A csiszolt felület hatásos külsőt és könnyű tisztítást biztosít. A kezelőpanel kivételével a készülék mosogatógépben tisztítható.

A 3 literes sütőedény ideális a háztartásokba. A sütési folyamatot elektromos hőfokszabályozó irányítja 150–190 °C között.

A „Cool Zone“ technológia egy újdonság, a sütőedény alján hideg zónát képez, mely megakadályozza, hogy odaégjen az étel, így az olaj kétszer hosszabb ideig használható. Az olajsütés így kényelmesebb és egészségesebb.

DF 4010 Catler olajsütő – fritőz

Catler konyhai mérleg

A Catler KS 4010 digitális konyhai mérleg „Tára” funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az egyes hozzávalók egyetlen tálban kerüljenek lemérésre. Egy hozzávaló lemérését követően a Tára gomb lenyomásával lenullázódik a kijelző, és tovább folytatható az egyes hozzávalók egyenkénti hozzámérése.

A digitális konyhai mérleg az akasztós résznek köszönhetően egyszerűen és praktikusan felakasztható a többi konyhai eszköz mellé, és így mindig kéznél van.

• Felakasztható digitális mérleg
• Extra nagy, világító LCD kijelző
• Érintős kezelőpanel 4 érzékelővel a pontosabb súlymeghatározás érdekében
• Automatikus kikapcsolás készenléti üzemmódban
• Tára funkció
• Súlymérés 5kg-ig
• Időzítő riasztás funkcióval
• Jelzi az alacsony akku töltöttségi szintjét, illetve a túltöltöttséget
• Beállítható egységek (g/ml)
• Súlya: 0,61kg