Konyhabútorok

Az AMFI KONYHA tevékenysége során rendkívüli figyelmet szentel a leendő ügyfelek korrekt és pontos tájékoztatására a bútorgyártással kapcsolatban. Ezzel nagyban hozzájárulunk az igény szerinti bútor kiválasztásának megkönnyítéséhez.

Egyedi konyhabútor

"Konyhabútor"Az AMFI KONYHA által forgalmazott CLIFF bútorok kiváló minőségűek. A cég a magyar konyhabútor gyártó márkák legjobbjai között található. Modern, Classic, Elegant és President bútoraik minden stílust átfognak. Német Blum vasalatokkal készülnek, melyeknél távműködtetéses motoros ajtónyitásra is lehetőség van.

Egyedi, méretre történő bútorgyártásunk legfőbb előnye, hogy független a gyártás, nem kötődik egy adott elemlistához. Így születnek valójában az ízlésnek és helyi adottságoknak megfelelő egyedi konyhák.

Életszerű használat során derül ki, hogy az esztétika, design mellett mennyire fontos a bútort alkotó korpuszok stabil felépítése. A bútorgyártásban a hagyományos élfóliázást már felváltotta a korszerű ABS élezés, ami a szekrénytestek sérülékeny éleinek védelmét erősíti.

Gyártásunk során kizárólag minőségi, megbízható, német vasalatokat, szerelvényeket és rejtett csapolásokat, illesztéseket alkalmazunk.

A szekrények hosszú élettartamának befolyásoló tényezői a jó vasalatok és frontok mellett az ajtók zárásának finomítására használt légrugók is.

Cliff konyhabútorok galéria

Megnézem

Ballerina konyhabútorok galéria

Megnézem