KitchenAid konyhai kisgépek

A Kitchenaid robotgép nem csak konyhája dísze lehet, hanem segítségével a hét minden napján különleges receptekkel kápráztathatja el családját, barátait.

Tovább a videókhoz >>

KitchenAid webáruház

KitchenAid konyhagép kényelmesen és gyorsan a KitchenAid webáruházból

Megnyílt a KitchenAid webshop!

Vásároljon KitchenAid konyhagépet kényelmesen és gyorsan!

KitchenAid webáruház »

 

KitchenAid konyhai kisgép

KitchenAid Artisan robotgép

A KitchenAid Artisan konyhagépek könnyedén, halkan dolgoznak. Habverő, dagasztó, keverő, húsdaráló, őrlő, pürésítő… Kínálatunkban a KitchenAid robotgépek kiegészítőit is megtalálja.

KitchenAid Artisan robotgép (tovább) »

 

 

KitchenAid professzionális robotgép

A KitchenAid professzionális robotgép közvetlen meghajtással 315 W erővel nagy terhelés esetén is könnyedén, halkan dolgozik. A keverés sebessége 10 sebességfokozatban állítható. A professzionális robotgéphez csatlakoztatható tartozékok könnyen, egy mozdulattal cserélhetők és mosogatógépben is tisztíthatók.

KitchenAid professzionális robotgép (tovább) »

 

KitchenAid multifunkciós konyhagép

img1151bA KitchenAid multifunkciós konyhagép gyorsan, halkan, könnyedén aprít és kever. A fémöntvényből készült sokoldalú konyhagép 12 féle tartozékával valamennyi konyhai feladatot kényelmesen elvégzi.

KitchenAid multifunkciós konyhagép (tovább) »

 

KitchenAid turmix

A KitchenAid ultraerős turmixgép 6 dl-es, hőálló üvegkancsójában jeget darál, aprít, habot ver, pürésít, mixel.

 

KitchenAid turmixgép (tovább) »

KitchenAid mágneses meghajtású turmix

Magneses-meghajtasu-turmixA forradalmi mágneses kuplung megoldás lehetővé teszi a turmix igen egyszerű kezelését:
A kancsót becsúsztatjuk a turmixgépbe, kiválasztjuk a programot vagy beállítjuk a kívánt sebességet és megnyomjuk a start gombot. A turmix automatikusan leáll a program végeztével és ezt jelzi csengőhanggal.

KitchenAid mágneses meghajtású turmix (tovább) »

KitchenAid kenyérpirító

KitchenAid-ToasterA KitchenAid Artisan kenyérpirító hosszú, széles nyílásába bármilyen típusú kenyér behelyezhető. Az intelligens, elektronikus fűtőszenzorok megbízható működést garantálnak. A pirítás alatt a kenyér állapota folyamatosan ellenőrizhető.

 

KitchenAid kenyérpirító (tovább) »

KitchenAid kávéfőző

Krémes olasz kávé, kapucsínó vastag, krémes habbal, forró eszpresszó: a KitchenAid Artisan kávéfőző mindezt tudja. Két különálló bojler biztosítja az állandó forró vizet, hogy a kávé mindig kiváló minőségű legyen. Professzionális filtertartó, csésze melegítő, nagyméretű kijelzők teszik könnyebbé a használatot.

KitchenAid kávéfőző (tovább) »

 

KitchenAid termobögrés kávéfőző

ka5kcm0402eer

 

 

KitchenAid termobögrés kávéfőző >>

 

KitchenAid kávédaráló

A KitchenAid Artisan kávédaráló rozsdamentes acél őrlőszerkezete kiváló hatékonysággal darálja a kávét. A darálórendszer alacsony terhelésű, amely csökkenti a súrlódást, így a kávé megőrzi eredeti ízét.

KitchenAid kávédaráló (tovább) »

 

KitchenAid tartozék

KitchenAid konyhai készülékek tartozékai: robotgép tartozékok (húsdaráló, zöldségpasszírozó, zöldségszeletelő, citromfacsaró, konzervnyitó, fagylaltkészítő, kolbásztöltő…), tésztakészítő tartozékok, kenyérpirító tartozékai.

KitchenAid tartozék (tovább) »