Magneses-meghajtasu-turmix

Tavaszi fáradság ellen az általában javasolt gyümölcs és zöldségturmixok elkészítéséhez szeretnénk bemutatni Önnek az amerikai KitchenAid Artisan termékcsalád legújabb tagját a Mágneses Turmixot.

A szenzációs konstrukciót egy 2 lóerős intelligens sebességvezérelt motor működteti.

A motor mágneses meghajtásának köszönhetően az aprítókésnél nincsen mechanikus áttétel, ami tartósságot és megbízhatóbb működést eredményez.

KitchenAid-Torrent-Smoothie-300x300Nagy előnye a hagyományos turmixgéphez képest a programozhatóság. Programválasztó gomb segítségével indítjuk a műveletet a start gombbal és a program végeztével a készülék automatikusan leáll. A program végét csengő hang jelzi. Természetesen manuálisan is állítható a sebesség és a pulzálási lehetőség.

A mágneses működtetésnek köszönhetően a fordulatszám akár 600 – 16.500 ford/perc is lehet és a sebességfokozat lineárisan állítható.

A turmix készülék egy 1,8 literes polikarbonát kancsóval és csúszásmentes fogóval van ellátva. A használójának könnyebbséget jelent, hogy a kancsó mércés kupakkal van ellátva.

A készülék nagyon szép formatervezésű, piros, krém, fekete, ezüst, metál piros, gyöngy és matt fekete színekben kapható.

A minőségre és a tartósságra utal az a tény, hogy a gyártó 7 év garanciát ad a készülékekre.

A KitchenAid Artisan  Mágneses Turmixot megvásárolhatja webáruházunkban.
Kattintson ide!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KQUhjxI3N0c

www.kitchenaidwebshop.hu