Kuvings Slow Juicer 2017-03-28T17:42:08+00:00

NUC Electronics Co., Ltd. a kis, specializált konyhai készülékek egyik vezető gyártója.

1978 óta, az NUC több mint 20 “egészség” készüléket fejlesztett ki, beleértve a több juicer modellt is.

A cég világszerte értékesíti a készülékeit a KUVINGS márkanév alatt. Hazai és tengeren túli vásárlók is NUC termékeket választanak, az innovatív design és a könnyű kezelhetőség miatt.

Számos szabadalmaztatott termék, egyedi technológiával és designnal.

NUC’s globális márka, azaz a “KUVINGS” egyre népszerűbb a háztartási termékek között.

Kuvings C9500     149.900 Ft

Kuvings CS600     470.000 Ft

KUVINGS C9500

Élvezze a teljes ízt és az összes tápértéket.

A szabadalmaztatott technológia lassú kivonásra épül, ami által a juicer lassan összepréseli és kisajtolja a hozzávalókat, nem pedig ledarálja őket.

Nagy bemeneti nyílás

Gyorsabb és könnyebb juice kinyerés. A tetőn beférnek a hozzávalók egészben is, megspórolva az előkészítési időt, megőrizve az alapanyagok természetes ízét és minimalizálva a tápértékveszteséget.

Kiegészítő smoothie szett

Az alapgéphez kiegészítő smoothie szett is vásárolható, amely tartalmaz egy nagyobb lyukú szűrőt: smoothie-k készítéséhez és egy speciális szűrőt: fagyasztott gyümölcsöknek, amelynek segítségével sorbet és fagylalt készíthető.

KUVINGS Chef CS600

Élvezze a teljes ízt és az összes tápértéket.

A szabadalmaztatott technológia lassú kivonásra épül, ami által a juicer lassan összepréseli és kisajtolja a hozzávalókat, nem pedig ledarálja őket.

88 mm-es billenő tető (etető kosár).

Gyorsabb és könnyebb juice kinyerés. A 88 mm-es billenő tetőn beférnek a hozzávalók egészben is, megspórolva az előkészítési időt, megőrizve az alapanyagok természetes ízét és minimalizálva a tápérték veszteséget. A billenő tető biztosítja a biztonságos használatot.

24 órán keresztüli maximum használat.

Ipari minőségű motor, amely lehetővé teszi a hosszabb használati időt (Amikor bemutató célokra használja, rendszeresen tisztítsa ki a tárolóban maradt rostokat. Így a juicer akár 24 órán keresztül is működhet folyamatosan.)

Zajcsökkentett design.

Most a lassan forgó motor még nagyobb teljesítményű, kisebb zajszinttel és vibrációval, ami kézenfekvő használatot tesz lehetővé.