Szolgáltatások 2016-04-30T01:16:53+00:00

Szolgáltatások

Árajánlat készítés konyhabútorra és készülékekre

Álmodja meg konyhabútorát!
Konyhastúdiónkban meghallgatjuk elképzelését a konyhabútorról, és segítünk a tervezésben.
Az első találkozás alkalmával díjmentesen készítünk egy hozzávetőleges árat a konyhabútorra, a méretek és a bútortípus alapján. Amennyiben az ár nagyságrendileg megfelel az Ön elképzelésének,akkor az AMFI KONYHASTÚDIÓ az alábbi lehetőségeket kínálja a kedves érdeklődők számára:

  1. Egy részletes konzultáció során (időpont egyeztetés alapján, max. 2 órában) mindent átbeszélünk, ötleteket adunk, referencia fotókat mutatunk, hogy jobban el tudja képzelni álmai konyháját. A konzultáció díja 10.000.-Ft + Áfa, mely tartalmazza azt is, hogy a második találkozáskor 3D térben megnézheti a tervet, helyben  módosításokat eszközölhet. A kalkulált árajánlatot is rendelkezésre bocsátjuk. A konzultációs díjat az első alkalommal szükséges rendezni.
  2. Ha a módosítások után még mindig maradnak nyitott kérdések, további két konzultációra van lehetőség,  még egyszer 10.000.-Ft+ Áfa fejében.  Ebben az esetben már kiadjuk a részletes tervdokumentációt és természetesen a bútor megrendelése esetén visszatérítjük a konzultációs díjakat.

Színes, számítógépes 3D konyhaterv

Számítógépes látványtervet készítünk a konyhabútorról, hogy jól lássa, hogyan néz majd ki. Az adott helyiség pontos méreteire készítjük el a konyhabútor tervét. Az Önnek leginkább megfelelő árkategóriából ajánlunk bútort, legyen szó funkcionális német, dizájn-orientált olasz, magyar Cliff, vagy egyedi gyártó által készített konyhabútorról.
Megjelenésben és árban az összeállításhoz leginkább illő háztartási készülékeket ajánljuk Önnek, hogy elképzeléseit a lehető legpontosabban valóra váltsuk.

Ingyenes felmérés

Megrendelés esetén ingyenesen felmérjük a helyiségeket.
A konyhabútor méreteit hajszálpontosan a helyiség méreteihez igazítjuk. Felmérjük az elektromos, a gáz- és vízkiállások pontos helyét, az ablak magasságát, a fűtőtest helyét, és mindazt, ami elengedhetetlen a konyha megtervezésének szempontjából.

Funkcionális térszervezés

A konyhabútor tervezésénél kiemelt figyelmet szentelünk a funkcionalitásnak. Nem elég, ha egy konyha méretre pontosan illeszkedik a helyiségbe, és így esztétikusan mutat, jól használhatónak is kell lennie. Kialakításának követnie kell a konyhában végzett munka lépéseit, és el kell tudni helyezni benne minden konyhai eszközt, segédeszközt. Ennek az igazán összetett tervezési feladatnak a terheit levesszük a válláról. Szakképzett munkatársaink megtervezik Önnek a jól működő konyhát.

Komplex lakberendezés

A konyha mellet az egész lakás berendezését ránk bízhatja. Lakberendezőnk megtervezi az Ön igényeinek leginkább megfelelő enteriőrt, asztalosunk pedig elkészíti annak minden darabját, legyen szó gardróbról, hálószobáról vagy nappaliról. Így környezetét a legmodernebb térkialakítás szempontjai szerint tervezzük meg, amely során a legapróbb részletek megformálására is figyelünk, hogy minden az Ön életstílusához igazodjon.

Segítség a háztartási készülékek kiválasztásában

Az Ön főzési szokásaihoz, életstílusához, valamint a konyhabútorhoz stílusban és árban a leginkább megfelelő háztartási készüléket is segítünk kiválasztani. Konyhastúdiónkban kávékóstolóval egybekötött Miele tanácsadást tartunk személyesen Önnek. Jöjjön el hozzánk, ahol kellemes légkörben választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő háztartási készülékeket, a főzőlaptól a mosogatógépig.

Blanco mosogató tisztítási tanácsadás

A konyhabútor központi eleme a mosogatótál. A Blanco kiváló minőségű mosogatótálainak széles választékából megkeressük az Önnek leginkább megfelelő modellt.
Vegyen részt mosogató tisztítási tanácsadásunkon, amelyen megismerkedhet a Blanco mosogatótálak típusaival, az egyes típusok tulajdonságaival. Olyan tanácsokkal látjuk el, a mosogató ápolását illetően, amelyek birtokában a Blanco mosogatótál sokáig megőrzi eredeti szépségét, higiéniáját.