Konyhabútor

Az AMFI KONYHA tevékenysége során rendkívüli figyelmet szentel a leendő ügyfelek korrekt és pontos tájékoztatására a bútorgyártással kapcsolatban. Ezzel nagyban hozzájárulunk az igény szerinti bútor kiválasztásának megkönnyítéséhez.

Egyedi konyhabútor

"Konyhabútor"Az AMFI KONYHA által forgalmazott CLIFF bútorok kiváló minőségűek. A cég a magyar konyhabútor gyártó márkák legjobbjai között található. Modern, Classic, Elegant és President bútoraik minden stílust átfognak. Német Blum vasalatokkal készülnek, melyeknél távműködtetéses motoros ajtónyitásra is lehetőség van.

Egyedi, méretre történő bútorgyártásunk legfőbb előnye, hogy független a gyártás, nem kötődik egy adott elemlistához. Így születnek valójában az ízlésnek és helyi adottságoknak megfelelő egyedi konyhák.

Életszerű használat során derül ki, hogy az esztétika, design mellett mennyire fontos a bútort alkotó korpuszok stabil felépítése. A bútorgyártásban a hagyományos élfóliázást már felváltotta a korszerű ABS élezés, ami a szekrénytestek sérülékeny éleinek védelmét erősíti.

Gyártásunk során kizárólag minőségi, megbízható, német vasalatokat, szerelvényeket és rejtett csapolásokat, illesztéseket alkalmazunk.

A szekrények hosszú élettartamának befolyásoló tényezői a jó vasalatok és frontok mellett az ajtók zárásának finomítására használt légrugók is.

"Konyhabútor fiók"A fiókok fékező rendszerrel vannak ellátva, magas teherbírásúak, akár 50 kg súlyt is elbírnak. A Tandembox fiókok másik előnye, hogy teljesen kihúzható és a felszerelt fiókelő milliméter pontosan állítható a mellette lévő elemhez viszonyítva. Mindemellett a fiókok tovább bővíthetőek különböző tárolásra alkalmas komfort betétekkel.

A felső szekrények rögzítésénél korszerű felfüggesztő sínrendszert alkalmazunk, ami lehetőséget ad az utólagos belső állításhoz, illetve a világítás vezetékeinek elvezetéséhez, a korpusz megfúrása nélkül, kiküszöbölve az esetleges egyenlőtlenségeket a falban.

A lábazat, amin a szekrény pihen, állítható szerkezetű, ami a vízszintezéshez szükséges, ugyanakkor megvédjük a nedvességtől lábazati élvédővel. Takarítás szempontjából fontos, hogy a lábazatról lepattintható az előlap és így könnyen hozzáférünk az aljzathoz is.

Otthonunkban, a család életében a konyha egy fontos, akár összetartó szerepet is betöltő “alkotó műhely”, ahol az egymásról való gondoskodás, önmegvalósítás is helyet kap. Ezért érdemes kellő figyelmet szentelnünk konyhánk kialakítására.

Üzletünk ebben segíthet minőségi termékeivel, szolgáltatásaival, teljes körű szakmai tanácsadással.

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”7yinoaZtHC8″ width=”560″ height=”315″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra