Blanco aláépíthető mosogató

Munkapult alá építhető mosogatók

Igazán különleges látványt nyújtanak a Blanco munkalap alá építhető mosogatói.
Az aláépíthető mosogatók között találunk hagyományos formavilágú modelleket éppúgy, mint erőteljesen dizájnorientált kialakításúakat. A Blanco mindhárom anyagból (rozsdamentes acél, Silgranit, kerámia) készít aláépíthető mosogatókat.

BlancoStatura aláépíthető Blanco mosogatótál és medence

A BlancoStatura újszerű és jól kombinálható családja a Blanco aláépíthető mosogatóinak. A BlancoStatura mosogató programban egybefüggő (kompakt) aláépíthető modulokat is találunk, de kedvünk szerint válogathatunk a különálló aláépíthető medencék közül, amelyek egymással tetszés szerint kombinálhatók, s így akár egészen egyedi megoldásokat kínálnak.

 

 

Blanco underline aláépíthető Blanco medence

A Blanco underline aláépíthető medencék funkcionalitásukkal emelkednek ki:
A peremek és élek nélküli beépítés megnöveli a hasznos munkafelületet.
Egyetlen mozdulattal tökéletesen letisztítható a teljes felület a mosogató körül.
A különféle medencék nagy választéka és a Blanco tartozékok biztosítják a sokféle kombináció, és az egyedi kialakítás lehetőségét.

A Blanco underline aláépíthető mosogató medencék különösen tetszetősek természetes kőből, tömör fából vagy társított anyagokból (például Corianból) készített munkalapokkal kombinálva.
A konyhai munka folyamatait támogató tartozékok, mint az eltolható vágódeszka vagy a többcélú tál eredménye egy exkluzív mosogatóközpont a tengely mentén történő munkavégzés (Axen elgondolás) szerint kombinált medencékkel.

BlancoSubline aláépíthető mosogató medence Silgranitból és kerámiából

A BlancoSubline funkcionális Silgranit PuraDur II aláépíthető medence családja elegáns, tiszta vonalvezetésű, egy és két medencéjű mosogató modulokat foglal magába. A medencék mérete kifejezetten nagy. A mosogató medencékhez a Blanco többfunkciós tálat és vágólapokat kínál.
Tíz szín közül lehet választani, a halványszürkétől a kávéig.

A BlancoSubline aláépíthető kerámia medencék igényes, elegáns megjelenésűek, kortalan, egyenes vonalvezetésű medencealakkal és rendkívül kényelmes ápolhatósággal emelkednek ki a kínálatból. A BlancoSubline kerámia mosogatómedencékhez is választható Blanco többfunkciós rozsdamentes acél tál és fa vágódeszka kiegészítőként.
Hat szín áll rendelkezésre, köztük az új ragyogó kristályfehér.