Blanco Silgranit mosogató

Silgranit PuraDur II mosogatók

A Blanco Silgranit mosogató legfontosabb alapanyaga a gránitőrlemény. A gránithoz társított anyagoknak köszönhetően számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik az anyag. A kőszerű felület tapintása selymes, kiválóan ellenáll a karcolásnak, a magas hőnek (280°C), az élelmiszerek, savak és a fény károsító hatásának és a törésnek. A Silgranit PuraDur II felületkialakításnak köszönhetően ápolása rendkívül könnyű.
A Blanco gránit mosogatói számos színárnyalatban kaphatók a hófehértől a barna és szürke megannyi árnyalatán át az antracitig. A mosogató színazonossága egyedülálló, ezért színe tökéletesen illeszkedik az azonos anyagból készült csaptelepéhez.

 

Blancoalaros 6S Silgranit PuraDurII gránit mosogató

A Blancoalaros – formáját tekintve – teljesen újszerű megoldást kínál a konyhába. A gránit mosogatótál központi eleme a hatalmas méretű medence, amelynek mindkét oldalán egy-egy csepegtető tálca található. A központi medence mögött található sáv a csepegtetőkhöz viszonyítva süllyesztett, a lesüllyeszthető csaptelepek számára. A mosogató túlfolyóját egy esztétikus lapocska (Blanco C-overflow) takarja. A Blanco mosogató alaptartozékaként kínált üveg vágólap a mosogatótál teljes hosszában eltolható, amivel megteremti a gördülékeny munkavégzés feltételeit.

Blancomodus-M 90 Silgranit PuraDur II gránit mosogatótál

A Blanco egyetlen Silgranitból készült sarokmodulja. A mosogató főmedencéje igazán nagy méretű, hogy a terjedelmes főzőedények elmosogatása is egyszerű legyen. A főmedence mellett elhelyezkedő kisebb medence mérete elég nagy a zöldségek és gyümölcsök mosásához, tisztításához. A főmedence mögé evőeszköztartó medencét helyezett a Blanco. A vágódeszka a mosogatón eltolható, így lehetővé teszi a főzőedényekbe és tálakba való közvetlene aprítást. A Blancomodus-M 90 gránit mosogatómodul használatával megspórolható a munkalap és annak kivágása. A mosogatóhoz mosogatószer adagoló is tartozik.

Blancodalago Silgranit PuraDur II gránit mosogató

A Blanco azokra is gondolt, akiknek nagy hely kell a mosogatáshoz. Az egyenes vonalvezetésű mosogatótál szokatlanul nagy medencéjében sok hely van az étel előkészítéséhez és a mosogatáshoz. A méretes Blanco mosogatótálhoz tömör bükk vagy fehér műanyag vágólap is választható, aamely tökéletesen illeszkedik a medencéhez. A Blancodalago az ellenálló Silgranit PuraDur II anyagból készült. A gránit mosogató 60 és 80 cm-es szélességben is kapható.

 

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra