hurom_logo

Hidegen sajtolási technológia

Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

– Több juice! A különleges, egyedi tervezésű csiga 35%-al több levet sajtol ki az alapanyagokból, mint bármely más készülékkel.
– Még ínycsiklandóbb juice! Kevesebb oxidáció, zéró elszíneződés.
– Egészségesebb juice! Hidegen facsarás megőrzi az alapanyag értékeit – az előnyös enzimektől kezdve a fitonutriensekig.

A világ elképesztő ütemben változik, de a HUROM mindig egy dolgot tartott szem előtt: hogyan segíthetné az emberek egészségmegőrzését rohanó világunkban? Szinte minden élelmiszer amit fogyasztunk súlyosan feldolgozott, elpusztítva ezzel tápanyagokat amire szükségünk van, valamint az ízt, amit élveznénk. A HUROM filozófiájának központjában az egészség és a kényelem harmonikus összhangjának elhozatala áll. Segít az embereknek visszatérni egy egészségesebb, természetesebb élethez, ahol könnyen hozzáférhet a vitaminokban dús tápanyagokhoz és élvezheti a gyümölcsök ill. zöldségek természetesen gazdag zamatát. Olyan technológiát fejlesztenek ami hosszútávú előnyöket ajánl az azonnali nyereség mellett. Megalakulása óta a HUROM úttörő szerepet vállalt a zöld facsaróktól kezdve a konyhai robotgépeken át a lassú facsarók piacának megteremtésével. Innovatív technológiája a több, mint 40 éves kutatás eredménye facsarás tekintetében.

 

 

 

hurom_hh_elite

 

 

Fehér, ezüst és bordó színben rendelhetőek.

HUROM HH-EBE06    Bruttó:  126.900.- Ft

HUROM HH-WBE11  Elitte   Bruttó:  143.900.- Ft

HUROM DA – 1000      Bruttó   99.900.- Ft

HUROM HE                   Bruttó  114.900.- Ft

 

Igény esetén más típust is szállítani tudunk az üzletünkbe.

 

 

oscar_1000

Hurom DA-1000

Azoknak, akik többet akarnak egy szimpla présgépnél. Új funkciókkal, ez a csodálatos DA-1000 több, mint egy hidegen sajtoló, kimondottan fűfélék préselésénél, zöld juice-ok, tésztafélék, fagylaltok elkészítésénél lehet a legsikeresebb segítség a konyhában. A DA-1000 készülékhez több kiegészítő fej tartozik, hogy minél bővebb felhasználást biztosítson a gyümölcsfacsarástól a zöldség és fűfélék, csírák sajtolásához. Fűszerek, sók őrléséhez, tésztaféléktől a spagetti készítésig, fagylaltkészítésig bármi lehetséges. A térfogat-design kicsi és kompakt, ezért egy remek megoldás a konyhában tárolásra, de könnyen mozdítható is. Tökéletes a nyers vegán életmód követőinek, hiszen teljesen kisajtolja a leveles zöldségeket, fűféléket vagy a búzafüvet. Csíra, paradicsom, áfonya, ribizli, homoktövis, szójatej, mandulatej, kesutej stb mind elkészíthető. A dobozban található többi kellék segítségével tésztaféléket, spagettit, cérnametéltet, püréket, bébi ételt, szószokat, pástétomokat, fagylaltot készíthetünk. A blank szita segítségével lehet hagymát, fokhagymát, paprikát, gyógyfüveket, gyömbért és fűszereket aprítani…

Fordulatszám: 70/m
Garancia: 5 év + ingyenes szerviz

 

Hurom-HE

A tulajdonképpeni alapgép. Mindent tud, amit egy HUROM facsarónak tudnia kell, legyen szó gyümölcsről, zöldségről, fűfélékről vagy csírákról, egy pohár finom “természet-lé” elfogyasztásához az ultémból készült csiga – mely 8* erősebb, mint a műanyag – és szűrő asszisztálásával ez a kis okos gép a legjobb választás.

Tál űrtartalma: 300 ml
Fordulatszám: 70/m
Garancia: 5 év + ingyenes szerviz

 

Hurom-HH

Az alap HE gépnek egy nagyobb és elegánsabb formája. Nagyobb mérete és “gyors” forgása miatt akár éttermekben is könnyedén megállja a helyét, illetve nagycsaládosoknak fél literes tartálya miatt jobban ajánlott a HE-nél.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 70/m
Garancia: 10 év + ingyenes szerviz

 

Hurom-HH Elite

A HUROM Slow Juicer család a már nagyobbik tagja, a második generációs HH modell, vagy HH Elite. Rendkívüli újítása és nagy előnye elődeivel szemben a rostszabályzó-kar, mellyel ízlése szerint szabályozhatja kedvenc levének rosttartalmát. Teljesen elzárt állapotban szójatej, mandulatej, smoothie-k, bébiételek stb. készítéséhez tökéletes. E készülékben megtalálható a 3 előd: alacsony fordulatszám (HG), mégis gyors (HE, HH) a dupla-csigával ellátott, a műanyagnál 8* erősebb ultém csigával. Szűrt juice-ok, rostos levek, smoothie-k, szójatej, mandulatej, bébiétel, fagylalt vagy krémleves elkészítéséhez a tökéletes választás.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 43/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz

 

Hurom HG Evo -ÚJ!!! (fémházas)

A Hurom Magyarország legújabb már prémium kategóriás tagja,hiszen a Hg-Evo már fém házzal rendelkezik elődjeivel szemben (HH Elite,HE). A gép külső részét ezáltal még könnyebb takarítani,tisztán tartani.A Hg-Evo ugyanúgy rendelkezik rostszabályozó-karral mint elődje(HH Elite). A hűtési rendszerét átépítették ezáltal még hatékonyabban hűti a lassan forgó motort. A gépben ugyanúgy megtalálható az ultém csiga mint elődeiben, ez által ugyanúgy lehet vele készíteni juice-okat, rostos leveket, vagy akár smoothie-kat, bébiételeket.
Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 43/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra