Bizonyára Ön is álmodozott már arról, milyen érzés lehet úgy hazaérkezni, hogy otthona ragyog a tisztaságtól, s mindezért semmit sem kell tennie. A Scout RX1 valóra váltja álmait! Az egyedülállóan erős akkumulátorral működő robotporszívó teljesen önállóan dolgozik – akkor is, ha senki nincs otthon.

A Scout RX1 intelligens, gyors, halk és alapos. A megbízható navigációnak köszönhetően a robotporszívó a padló takarítása közben egyetlen területet sem hagy ki. A kamerából, érzékelőből, elektronikából és szoftverből álló kombináció ugyanis gondoskodik a precíz és megbízható közlekedésről – még a nehezen elérhető helyeken is, a készülék lapos felépítésével ugyanis a bútorok alatt is könnyedén elnavigál.

A hét infravörös érzékelő megakadályozza, hogy a porszívó a bútorokkal vagy egyéb tárgyakkal ütközzön, leessen a lépcsőn vagy a teraszról, ráadásul a Scout RX1 erőfeszítés nélkül átjut a küszöbökön és felhajt az akár 2 cm magas szőnyegekre is.

A Tripla Cleaning rendszerrel a robotporszívó egyszerre söpör, kefél és porszívózik, vagyis különösen hatékony tisztítást garantál. A maximális kezelési kényelmet a négy takarítási program – Auto, Spot, Corner és Turbo – garantálja: a reggeli morzsák egyszerűen és gyorsan eltűntethetők az asztal alól, az expressz takarítás pedig tökéletes segítséget nyújt takarítási vészhelyzet esetén.

A Miele Scout RX1 robotporszívót megvásárolhatja webáruházunkban. Kattintson ide!