Forradalom a textilápolásban

A Miele új W1 készülékgenerációjával tisztábban, kényelmesebben, egyedibben és takarékosabban moshat és száríthat, mint valaha. A Mielénél nem kell döntenie az innovatív technika és az elegáns design között. A textilápolás új generációja a funkciót összekapcsolja az esztétikával – két különböző designvonalban.

Takarékos és környezetbarát mosás

A Miele mérnökei sok energiát fektetnek abba, hogy energiát spóroljanak. A W1 sorozat összes mosógépe könnyedén eléri a legmagasabb A+++ energiaosztályt, és ezzel a készülékek a világ leghatékonyabb és legtakarékosabb mosógépei közé tartoznak. Az új Miele mosógépekkel annyi áramot és vizet takarít meg, mint még soha.

Takarékos és környezetbarát szárítás

Az utóbbi években a Miele – a textilápolás úttörője – szárítógépeinek áramfogyasztását több mint 60%-kal csökkentette. Ezért ma már az összes Miele hőszivattyús szárítógép eléri legalább az A+ energiaosztályt.

Miele PowerWash – 10%-kal jobb tisztítási teljesítmény

A Miele PowerWash rendszere forradalmasítja a mosást, mert a textilápolásban eddig el nem ért szintű tisztítási teljesítményt és gyorsaságot tesz lehetővé. A PowerWash rendszer két kiváló jellemzőből tevődik össze: az intenzív vízkeringtetésből és a QuickPowerWash programból.
Az intenzív vízkeringtetés intelligens elve gondoskodik a Miele készülékek kiemelkedő tisztítási teljesítményéről.A kifinomultan működő mosólúg-körforgásnak köszönhetően a mosószer ereje maximálisan kihasználásra kerül, és a mosás hatásfoka 10 %-kal nő.

TwinDos – a legjobb folyékony mosószer rendszer

A kiváló mosóhatás az UltraPhase 1 és UltraPhase 2 folyékony mosószerkomponensekben rejlik, amelyek adagolása az elkülönített tartályokból az optimális időpontban történik a mosási folyamat során – teljesen automatikusan.
Ennek az adagolási elvnek nagy előnye, hogy először moshat tökéletesen folyékony mosószerrel nem csak színes, hanem fehér ruhákat is. Forradalmi újítás a textilápolásban, mert a hagyományos folyékony mosószerek nem tartalmaznak fehérítőt. Ez csak a Miele kétfázisú rendszerének sikerül, amely a szükséges hatóanyagokat időben eltolva adagolja.

CapDosing – egyszerű adagolás és tökéletes eredmény

A speciális alkalmazást kívánó ruházatok és a kényes textíliák esetében a Miele kapszulákkal fáradtság nélkül elérhető a tökéletes mosási eredmény. A kis adagolókapszulák egyszerűen betehetők az öblítőszerfiókba. A Miele mosógép a kapszula tartalmát optimális időpontban adagolja – teljesen automatik