Két új termékkel – Alpha HA és Alpha HZ – bővült a Hurom prések termékcsaládja.

Nézze meg webáruházunkban!

Hurom Alpha HA

Az új Hurom Alpha HA zöldség-gyümölcs-levél préssel olyan termék került a kínálatba, amelynél a kitűnő minőség fantasztikus új dizájnnal párosul.

Technikai szempontból sok újítást kapott, amely hatékonyabb préselést, kevesebb szárazanyag termelést biztosít. Kitűnően sajtolja a puhább gyümölcsöket, leveleket, gyökeres zöldségeket. A kapott juice sokkal homogénebb, jobb minőségű, több tápanyag tartalommal rendelkezik.

Az újratervezett ultém-csiga valamint az új hajtó rendszer biztosítja, hogy a juicolás igazán élvezetes legyen és gazdagabb létartalmat eredményezzen.

Az új dizájn színek, és a kiváló minőség egy új prémium gép kimagasló eredményezett, hatékonyabb és elegánsabb, mint elődei. A 43 rpm fordulatszámon működő Alpha HA egy ultém csigával és Tritán tartállyal biztosítja a maximális teljesítményt.

A csomag tartalmaz egy extra smoothie szűrőt, valamint egy 3. ultém vaklyukú szűrőt, amely fagylatok, sorbetek készítésére alkalmas.

5 féle szép új trendi színben rendelhető: fekete/arany, ezüst, matt fekete, burgundi vörös és rose gold.

Hurom Alpha HZ

A HUROM „Lassú Préselési Technológiájának” (SST = „Slow Squeezing Texhnology” -nak) köszönhetően a levek több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaznak, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t nyerünk, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

A HUROM legújabb prémium kategóriás tagja az Alpha HZ, amely fém házzal rendelkezik és újdonság, hogy tartozékként szerepel a csomagolásban a citrusprés feltét, valamint a smoothie és sorbet szett is. Az Alpha HZ ugyanúgy rendelkezik rostszabályozó-karral mint elődjei (HH ELITE, EVO). A hűtési rendszerét átépítették ezáltal még hatékonyabban hűti a lassan forgó motort. A gépben ugyanúgy megtalálható az ultém csiga mint elődeiben. Az Alpha HZ szűrt juice-ok, rostos levek, szmoothie-k, szójatej, mandulatej, bébiétel, fagylalt vagy krémleves elkészítéséhez tökéletes választás.

3 féle szép új trendi színben rendelhető: ezüst, rose gold és burgundi vörös.

A Hurom 10 év garanciát ad a motorra és 2 évet az alkatrészekre.

Nézze meg webáruházunkban!