Blanco mosogatók

Kerámia mosogatók

A Blanco kerámia mosogatóközpontjai jól bevált alapanyagokból készülnek. A kerámia mosogatótálak tapintása kellemes, látványuk is szép a lágy formáknak, finom színeknek köszönhetően.

A Blanco kerámia mosogatóinak speciális PuraPlus bevonata teljesen simává teszi a mosogatótál felületét. A felület víztaszítóvá válik, ami csökkenti a szennyeződések megtapadását (például a vízkőét) és a foltképződést. A tisztításhoz csak egy puha törlőkendőre és enyhe mosogatószerre van szükség.

Előnyös tulajdonságok:

  • egyszerű ápolás
  • háztartási használatban ütésálló
  • karcálló és foltálló
  • hőálló, fényálló
  • élelmiszerálló
  • higiénikus
  • saválló

BlancoAxon II 6S kerámia PuraPlus mosogató

A Blanco tengelyközpontú mosogatóinak egyik darabja a BlancoAxon II 6S. A kerámia mosogatótálhoz tökéletesen illeszkednek a Dampfgar-rendszer párolóba helyezhető nemesacél tálai. (A Dampfgar-rendszerről a Blanco nemesacél mosogatótálaknál olvashat »)
A BlancoAxon mosogató lapos peremének és esztétikus vonalainak köszönheti megnyerő formáját. Ahogy már azt a Blanco-nál megszoktuk – legyen szó nemesacél vagy gránit mosogatótálakról – a konyhai munka minden eleme sorban elvégezhető a mosogatótál mellett. Ezt a folyamatot segítik a funkcionális tartozékok is: a főmedencében tetszés szerint elhelyezhető sokcélú tál, vagy a medence egész szélességében elcsúsztatható vágódeszka.

BlancoDelta kerámia PuraPlus mosogatótál

A Blanco legsikeresebb sarokmosogatója a forma- és dizájndíjas BlancoDelta. A kerámia mosogatótál ergonómiailag kedvező kialakítású főmedencével rendelkezik, amely előre felé szélesedik. A medenceátló olyan nagy, hogy még a legnagyobb tepsik is elférnek benne. A főmedence mellett található kiegészítő medence mérete elég nagy a zöldségek és gyümölcsök tisztításához, előkészítéséhez. A mosogatótál kiegészítő medencéjét áttört aljú gyümölcsmosó betét egészíti ki. A BlancoDeltát kifejezetten sarokba való beépítésre alkotta meg a Blanco. Egyenes konyhába csak 65 cm-es pultmélységtől lehet beépíteni.

BlancoPanor 60 kerámia mosogató

A “Landhaus” vagy vidékies stílus kedvelőinek fejlesztette ki a Blanco a BlancoPanort. A mosogatómodul esztétikailag tökéletesen illeszkedik a hagyományos formavilágú konyhákhoz. A kristályfehér mosogató anyaga kerámia, amelynek tapintása éppolyan kellemes, mint a látványa. A 60 cm széles alsó szekrénybe építhető Blanco mosogatótálhoz tömör diófa vágódeszka is választható, még erősebben megidézve ezzel a vidék hangulatát.

Nyitvatartás

Hétköznap

10:00-18:00

Szombaton

10:30-13:30

Kapcsolat

Telefon

+36 1 630 0463
+36 30 907 0504

Fax

+36 1 630 0463

Email

info@amfikonyha.hu

Cím

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra