Blanco mosogatók

Rozsdamentes acél mosogatók

A rozsdamentes acél a konyha egyik legkedveltebb anyaga.

 

A Blanco kizárólag a legkitűnőbb nemesacélt alkalmazza a rozsdamentes acél mosogatótálak gyártásához. Felületüket tekintve a mosogatótálak selyemfényű, szövetmintás vagy microtex felülettel rendelkezhetnek.

Kedvező tulajdonságai:

  • időtálló
  • rozsdamentes
  • hőálló
  • élelmiszerálló
  • higiénikus
  • folt- és saválló
  • fényálló
  • ápolása könnyű.

Blancostatura rozsdamentes acél mosogató

A Blancostatura a Blanco új, jól kombinálható, sokoldalú termékcsaládja. A palettán sokféle kompakt aláépíthető mosogató, beépíthető mosogató és medence található. A Blancostatura mosogatócsalád modern formavilágú, ami a medencék kialakításában, elhelyezkedésében éppúgy megnyilvánul, mint a túlfolyót letakaró lapocskában, vagy a lefolyó formatervezett szűrőkosarában. A termékcsalád egyes tagjaival a Blanco minden igényt kielégít, ami csak egy mosogatótállal szemben támasztható. Így egyes mosogatók választhatók szélesebb alsószekrényekhez vagy mélyebb munkalapokhoz is. Az egymás mögött elhelyezett mosogatómedencék pedig egészen újszerű megoldást kínálnak a konyhai munka elvégzésére. A különleges Blancostatura mosogatótálakat különleges tartozékok egészítik ki: díszített üveg borítólap, vagy formatervezett rozsdamentes acél tál.

 

Blancostatura CrystalLine rozsdamentes acél mosogató esztétikus üveggel

A Blanco Blancostatura rozsdamentes acél mosogatótál sorozatának különleges darabja a CrystalLine, amely a nemesacél és az üveg lenyűgöző társítása. Használaton kívüli állapotban a mosogatótálnak elegáns, zárt a megjelenése, mert – a mosogatótál fekete vagy fehér üvegdíszítéséhez illő – fekete vagy fehér üveglappal a mosogató teljes felülete lefedhető. A Crystal-Deck borító a mosogató teljes szélességében eltolható és rugalmasan vágólapként is használható.

Blancoaxis rozsdamentes acél mosogató

Selyemfényű rozsdamentes acél Blanco mosogatótál az AXen elgondolás (tengely mentén történő munkavégzés) jegyében. A mosogató medencéi az optimális munkasorrendben követik egymást. A msogatótálhoz tartozó edzettüveg vágólap sokoldalúan használható, és segítségével közvetlenül az edényekbe is lehet aprítani.

A Blancoaxis nemesacél mosogatótálak többféle kialakításban kaphatók, így minden konyhamérethez igazodnak.

A Blancoaxis II 6S-IF Dampfgar-Edition rozsdamentes acél mosogatótál különlegessége, hogy a gőzpárolókhoz használható, méretben a pároló belsejéhez igazodó tartozékokkal is rendelkezik. Így a zöldségek és más párolandó ételek a mosogatótálnál, közvetlenül a párolótálba előkészíthetők.

Nyitvatartás

Hétköznap

10:00-18:00

Szombaton

10:30-13:30

Kapcsolat

Telefon

+36 1 630 0463
+36 30 907 0504

Fax

+36 1 630 0463

Email

info@amfikonyha.hu

Cím

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra