Graef

Konyhagépek

A Graef márka elsősorban háztartási és ipari szeletelőgépei által várt Európa-szerte ismertté és elismertté. Mivel a Graef folyamatos hangsúlyt fektet a fejlesztésre és a kiváló minőségű alapanyagokra, valamint a kézi összeszerelésre, így a Graef szeletelők, késélezők, kenyérpirítók, vízforralók, kávéfőzők, kávédarálók és tejhabosítók elsőosztályú, felhasználóbarát készülékek.

A termékekről bővebb tájékoztatást munkatársainktól kérhet.

Szeletelő

A GRAEF szeletőgépek megkönnyítik és kényelmessé teszik a hétköznapi konyhai előkészületeket. Segítségükkel jó minőségű, friss alapanyagokból kedvezőbb áron tudja elkészíteni kedvenc ételeit.

A GRAEF szeletelőkkel az összes alapvető élelmiszert fel tudjuk szeletelni, pl.:

 • felvágottak,
 • pékáruk,
 • sajtfélék,
 • zöldségek,
 • gyümölcsök,
 • friss vagy fagyott húsfélék

A GRAEF szeletelők közel 50 éves múltra tekinthetnek vissza, az egész világon ismert és megbecsült termékek. Mindez a kiváló tervezés és kivitelezés, a tartósság, és nem utolsósorban a formatervezés eredménye. E szeletelők rendelkeznek mindazon technikai paraméterekkel, melyeket a termékkör megkíván:

 • Biztonság (gyerekzár, penge fedél stb.)
 • Erős, masszív felépítés
 • Rendkívül erős motorok
 • Éles kések
 • Könnyen járó hordozó asztal

Késélező

A GRAEF késélező család tervezése során egy egyedi és különleges termékcsoportot alakítottak ki. A GRAEF késélezők célja, hogy mind a háztartásban, mind a gasztronómiában elengedhetetlen tevékenységet, jelen esetben a kések hatékony és rendszeres élezését, helyben, gyorsan megoldható legyen. A GRAEF késélezők igazodnak a legkülönfélébb kés típusokhoz is (Európai, Ázsiai, sima vagy recés felületű típusokhoz is).

Kenyérpirító

A GRAEF kenyérpirítók két vagy négy szelet kenyeret tudnak egyidejűleg pirítani. A folyamat közben lehullott morzsa a rozsdamentes acél morzsatálcába gyűlik össze. A kenyérpirító kábelfelcsévélővel is rendelkezik.

 

Vízforraló

A vízforraló elengedhetetlen kelléke a modern konyhának. Gyors, biztonságos és komfortos háztartási kiegészítő.

Az új Graef vízforraló sorozat megjelenése modern és fiatalos. Dupla falú szerkezete és stílusos formatervezése csúcstechnológiát biztosít.
A Graef vízforraló család többféle formavilággal rendelkezik, legyen az matt vagy magasfényű acél vagy akár fekete/fehér akril borítás.

Kávéfőző, kávédaráló

Egy finom és zamatos kávé elkészítéséhez, több olyan feltétel szükséges, melyekkel a kívánt ízvilágot biztosítani tudjuk. Ilyen a kiváló minőségű kávé. Ezután szükség van egy megbízható GRAEF kávédarálóra, hogy friss őrölt kávéhoz jussunk. Majd következik a GRAEF kávéfőző, mely biztosítja hogy a finomra darált kávé a lehető legkrémesebb formában kerüljön a kávéscsészébe. Egy kellemes cappuccino, latte macchiato vagy tejes kávé elkészítéséhez pedig elengedhetetlen feltétel a GRAEF tejhabosító használata.

Tejhabosító

A tökéletes cappucino, latte macchiato vagy tejeskávé titka a tejhab.
Legyen az hideg vagy forró tejhab, a Graef új tejhabosító családja egyaránt elbűvöli Önt a modern formatervezésével, könnyed kezelhetőségével, valamint a teljesítményével.

A letisztult, mindenkor elegáns formatervezés hangsúlyozza a Graef termékek értékét és harmonikusan illeszkedik bármely konyhába.
Kényeztesse magát és vendégeit a Graef tejhabosító által nyújtott élvezettel.

Nyitvatartás

Hétköznap

10:00-18:00

Szombaton

10:30-13:30

Kapcsolat

Telefon

+36 1 630 0463
+36 30 907 0504

Fax

+36 1 630 0463

Email

info@amfikonyha.hu

Cím

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra