Hurom

Prések

Hidegen sajtolási technológia

Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

– Több juice! A különleges, egyedi tervezésű csiga 35%-al több levet sajtol ki az alapanyagokból, mint bármely más készülékkel.
– Még ínycsiklandóbb juice! Kevesebb oxidáció, zéró elszíneződés.
– Egészségesebb juice! Hidegen facsarás megőrzi az alapanyag értékeit – az előnyös enzimektől kezdve a fitonutriensekig.

A világ elképesztő ütemben változik, de a HUROM mindig egy dolgot tartott szem előtt: hogyan segíthetné az emberek egészségmegőrzését rohanó világunkban? Szinte minden élelmiszer amit fogyasztunk súlyosan feldolgozott, elpusztítva ezzel tápanyagokat amire szükségünk van, valamint az ízt, amit élveznénk. A HUROM filozófiájának központjában az egészség és a kényelem harmonikus összhangjának elhozatala áll. Segít az embereknek visszatérni egy egészségesebb, természetesebb élethez, ahol könnyen hozzáférhet a vitaminokban dús tápanyagokhoz és élvezheti a gyümölcsök ill. zöldségek természetesen gazdag zamatát. Olyan technológiát fejlesztenek ami hosszútávú előnyöket ajánl az azonnali nyereség mellett. Megalakulása óta a HUROM úttörő szerepet vállalt a zöld facsaróktól kezdve a konyhai robotgépeken át a lassú facsarók piacának megteremtésével. Innovatív technológiája a több, mint 40 éves kutatás eredménye facsarás tekintetében.

Hurom HH Plus

A Hurom HH Plus kiváló ár-érték arányú eszköz. Ez a készülék egyesíti a második generációs Hurom gépek jellemzőit, és az első generációs gépek által kínált felhasználóbarát megoldásokat. Hatékonysága lényegében megegyezik a HH Elite-ével, de nincs benne rostelzáró kar, ezen kívül műszaki szempontból nagyon hasonlóak. A préselést egy két részből álló tengelyes hajtómű végzi, ultra-lassú, perckénti 2 x 43 fordulatszámmal dolgozik, ami a leghatékonyabb a tökéletes homogenizációhoz, valamint az ásványi anyagok és enzimek kinyeréséhez és elfogyasztásához a gyümölcslében.

Fordulatszám: 42/m
Garancia: 10 év motor, 2 év alkatrészek

Hurom GH Chef

Azoknak, akik többet akarnak egy szimpla présgépnél. Új funkciókkal, ez a csodálatos GH-CHEF több, mint egy hidegen sajtoló: a készülékhez több kiegészítő fej tartozik, hogy minél bővebb felhasználást biztosítson a gyümölcsfacsarástól, a zöldség és fűfélék, csírák sajtolásához, fűszerek, sók őrléséhez, tésztaféléktől a spagetti készítésig, fagylaltkészítésig bármi lehetséges.
A térfogat-design kicsi és kompakt, ezért egy remek megoldás a konyhában tárolásra, de könnyen mozdítható is. Elődeivel szemben a HUROM GH-CHEF erősebb motorral, hatékonyabb hűtési rendszerrel, nagyobb teljesítménnyel és vonzóbb külsővel rendelkezik.

Fordulatszám: 80/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz

Hurom HG Evo

A Hurom Magyarország legújabb már prémium kategóriás tagja,hiszen a Hg-Evo már fém házzal rendelkezik elődjeivel szemben (HH Elite,HE). A gép külső részét ezáltal még könnyebb takarítani,tisztán tartani.A Hg-Evo ugyanúgy rendelkezik rostszabályozó-karral mint elődje(HH Elite). A hűtési rendszerét átépítették ezáltal még hatékonyabban hűti a lassan forgó motort. A gépben ugyanúgy megtalálható az ultém csiga mint elődeiben, ez által ugyanúgy lehet vele készíteni juice-okat, rostos leveket, vagy akár smoothie-kat, bébiételeket.

Tál űrtartalma: 500 ml
Fordulatszám: 43/m
Garancia: 10 év + ingyen szerviz

Nyitvatartás

Hétköznap

10:00-18:00

Szombaton

10:30-13:30

Kapcsolat

Telefon

+36 1 630 0463
+36 30 907 0504

Fax

+36 1 630 0463

Email

info@amfikonyha.hu

Cím

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.