Kenwood konyhagép

Kenwood konyhai kisgépek

Minőség, innováció, design.
Az elmúlt 60 évben a Kenwood különös hangsúlyt fektetett az élelmiszer alapanyagok feldolgozási technológiájának a tökéletesítésére, így a kategóriájukban a legjobb készülékekkel büszkélkedhet.

Kenwood konyhai kisgépek

Kenwood konyhai kisgépeinket itt vásárolhatja meg.

Kenwood kMix dizájner készülékek – robotgépek

kenwoodkmixA Kenwood kMix sorozat gépei kiváló minőségű, elegáns és színes konyhai robotok. Élénk színei és különleges formatervezése mellett a kollekció minden tagja rendelkezik a megszokott Kenwood minőséggel és megbízhatósággal.

Kenwood kMix robotgépek (tovább) »

 

Kenwood kMix dizájner készülékek – vízforralók

kMix-vizforraloA Kenwood kMix sorozat vízforralója kiváló minőségű, elegáns konyhai készülék, mely konyhája igazi mutatós részévé válik. A Kenwood-tól elvárt megbízhatóság és hatékonyság egyaránt jellemzi.

Kenwood kMix vízforralók (tovább) »

 

Kenwood konyhai robotgépek

15922_1A Chef, Major és konyhai robotok a legmagasabb szintű tervezési és technológiai know-how-t képviselik. Legyen az a Classic, Premier vagy a Titanium soraiból származó robot, bármelyik konyhai robothoz való kiegészítők széles választéka áll rendelkezésére. Az alapfelszereltségében mindig egy rozsdamentes acélból készült tál és keverő készlet található.

Kenwood konyhai robotgépek (tovább) »

Kenwood Metallics kollekció

SJM108_SJM118_TTM108_TTM118A Metallics kollekciót a tiszta vonalvezetésű és alaposan átgondolt, a Kenwood márkára jellemző kifinomult formatervezés jellemzi. Az új, magasfényű intelligens felületen semmilyen nyom nem látható. Ez a termékcsalád tökéletesen illeszkedik a modern és a hagyományos konyhák hangulatához egyaránt.

Kenwood Metallics kollekció (tovább) »

 

 

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra