Amfi Prémium Home

Szolgáltatásaink

Árajánlat készítés konyhabútorra és készülékekre

Álmodja meg konyhabútorát!
Konyhastúdiónkban meghallgatjuk elképzelését leendő konyhabútoráról, és segítünk a tervezésben, a szín és formavilág kialakításában.

Egy új, minden igényt kielégítő konyhabútor komoly beruházás mindenki számára, ezért érdemes áldozni a szakszerű tervezésre. Nem csak esztétikai látvány, hanem funkcionalitás szempontjából is törekszik cégünk a tökéletességre.

A bemutatótermünkben egyértelműen látható a rend, a nyugodt tárgyalási lehetőség, az ügyfél központúság, mellyel gondolkodunk 1996-os fennállásunk óta és nem utolsó sorban a kedves fogadtatás.

Konyhatervezési díj 30.000.-Ft, mely tartalmaz két /maximum 3 / konzultációt és a közösen elfogadott konyháról a látványterveket. Kérésre elkészítjük térítésmentesen a kiállásokhoz a nézeti rajzokat.

Természetesen a konyhabútor megrendelése esetén a tervezési díjat visszatérítjük kedves ügyfeleinknek.

Színes, számítógépes 3D konyhaterv

Számítógépes látványtervet készítünk a konyhabútorról, hogy jól lássa, hogyan néz majd ki. Az adott helyiség pontos méreteire készítjük el a konyhabútor tervét. Az Önnek leginkább megfelelő árkategóriából ajánlunk bútort, legyen szó funkcionális német, dizájn-orientált olasz, magyar Cliff, vagy egyedi gyártó által készített konyhabútorról.
Megjelenésben és árban az összeállításhoz leginkább illő háztartási készülékeket ajánljuk Önnek, hogy elképzeléseit a lehető legpontosabban valóra váltsuk.

Ingyenes felmérés

Megrendelés esetén ingyenesen felmérjük a helyiségeket.
A konyhabútor méreteit hajszálpontosan a helyiség méreteihez igazítjuk. Felmérjük az elektromos, a gáz- és vízkiállások pontos helyét, az ablak magasságát, a fűtőtest helyét, és mindazt, ami elengedhetetlen a konyha megtervezésének szempontjából.

Funkcionális térszervezés

A konyhabútor tervezésénél kiemelt figyelmet szentelünk a funkcionalitásnak. Nem elég, ha egy konyha méretre pontosan illeszkedik a helyiségbe, és így esztétikusan mutat, jól használhatónak is kell lennie. Kialakításának követnie kell a konyhában végzett munka lépéseit, és el kell tudni helyezni benne minden konyhai eszközt, segédeszközt. Ennek az igazán összetett tervezési feladatnak a terheit levesszük a válláról. Szakképzett munkatársaink megtervezik Önnek a jól működő konyhát.

Komplex lakberendezés

A konyha mellet az egész lakás berendezését ránk bízhatja. Lakberendezőnk megtervezi az Ön igényeinek leginkább megfelelő enteriőrt, asztalosunk pedig elkészíti annak minden darabját, legyen szó gardróbról, hálószobáról vagy nappaliról. Így környezetét a legmodernebb térkialakítás szempontjai szerint tervezzük meg, amely során a legapróbb részletek megformálására is figyelünk, hogy minden az Ön életstílusához igazodjon.

Segítség a háztartási készülékek kiválasztásában

Az Ön főzési szokásaihoz, életstílusához, valamint a konyhabútorhoz stílusban és árban a leginkább megfelelő háztartási készüléket is segítünk kiválasztani. Konyhastúdiónkban kávékóstolóval egybekötött Miele tanácsadást tartunk személyesen Önnek. Jöjjön el hozzánk, ahol kellemes légkörben választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő háztartási készülékeket, a főzőlaptól a mosogatógépig.

Blanco mosogató tisztítási tanácsadás

A konyhabútor központi eleme a mosogatótál. A Blanco kiváló minőségű mosogatótálainak széles választékából megkeressük az Önnek leginkább megfelelő modellt.
Vegyen részt mosogató tisztítási tanácsadásunkon, amelyen megismerkedhet a Blanco mosogatótálak típusaival, az egyes típusok tulajdonságaival. Olyan tanácsokkal látjuk el, a mosogató ápolását illetően, amelyek birtokában a Blanco mosogatótál sokáig megőrzi eredeti szépségét, higiéniáját.

Nyitvatartás

Hétköznap

10:00-18:00

Szombaton

10:30-13:30

Kapcsolat

Telefon

+36 1 630 0463
+36 30 907 0504

Fax

+36 1 630 0463

Email

info@amfikonyha.hu
amfikonyha@t-online.hu

Cím

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.