Amfi Prémium Home

Szolgáltatásaink

Árajánlat készítés konyhabútorra és készülékekre

Álmodja meg konyhabútorát!
Konyhastúdiónkban meghallgatjuk elképzelését leendő konyhabútoráról, és segítünk a tervezésben, a szín és formavilág kialakításában.

Egy új, minden igényt kielégítő konyhabútor komoly beruházás mindenki számára, ezért érdemes áldozni a szakszerű tervezésre. Nem csak esztétikai látvány, hanem funkcionalitás szempontjából is törekszik cégünk a tökéletességre.

A bemutatótermünkben egyértelműen látható a rend, a nyugodt tárgyalási lehetőség, az ügyfél központúság, mellyel gondolkodunk 1996-os fennállásunk óta és nem utolsó sorban a kedves fogadtatás.

Konyhatervezési díj 30.000.-Ft, mely tartalmaz két /maximum 3 / konzultációt és a közösen elfogadott konyháról a látványterveket. Kérésre elkészítjük térítésmentesen a kiállásokhoz a nézeti rajzokat.

Természetesen a konyhabútor megrendelése esetén a tervezési díjat visszatérítjük kedves ügyfeleinknek.

3D látványtervek

Számítógépes látványtervet készítünk,mely minden szögből megtekinthető. A pontos méretre tervezett konyhabútorok megjeleníthetők különböző árkategóriákban: laminált, fóliás, festett és furnérozott ajtófrontokkal. Megjelenésben és árban az összeállításhoz leginkább illő konyhagépeket ajánljuk, hogy elképzeléseit valóra váltsuk. 

Ingyenes felmérés

Megrendelés esetén ingyenesen felmérjük a helyiségeket.
A konyhabútor méreteit hajszálpontosan a helyiség méreteihez igazítjuk. Felmérjük az elektromos, a gáz- és vízkiállások pontos helyét, az ablak magasságát, a fűtőtest helyét, és mindazt, ami elengedhetetlen a konyha megtervezésének szempontjából.

Funkcionális térszervezés

A konyhabútor tervezésénél kiemelt figyelmet szentelünk a funkcionalitásnak. Nem elég, az esztétikum, fontos a jó használhatóság is. A konyha kialakításának követnie kell a szokásos munkafázisokat és el kell tudjuk helyezni benne az összes konyhai eszközt. Ennek az összetett tervezési feladatnak a terheit átvesszük és tapasztalt munkatársaink egy jól működő konyhabútort terveznek.

Segítség a háztartási készülékek kiválasztásában

Az Ön főzési szokásaihoz, életstílusához, valamint a konyhabútorhoz stílusban és árban a leginkább megfelelő háztartási készüléket is segítünk kiválasztani.  Jöjjön el hozzánk, ahol kellemes légkörben választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő háztartási készülékeket, a főzőlaptól a mosogatógépig, bármit.

Nyitvatartás

Hétköznap

10:00-18:00

Szombaton

10:30-13:30

Kapcsolat

Telefon

+36 1 630 0463
+36 30 907 0504

Fax

+36 1 630 0463

Email

info@amfikonyha.hu

Cím

1036 Budapest, Pacsirtamező utca 1.

Related Link: zeus138 bro138 bos88 luxury333 batman138 ligaplay88 roma77 hoki99 sky77 superliga168 trendi178 ligaciputra